Duurzaam wonen Laarbeek

Geeft gratis advies over energiegebruik.

Hang- en sluitwerk

Scharnieren, daar draait het om

Goede scharnieren zijn bij de beveiliging van een woning minstens zo belangrijk als een goed slot. Bij naar buiten draaiende ramen en deuren kan men immers op eenvoudige wijze de scharnierpennen eruit tikken en het raam of de deur openen.

Om dit te voorkomen zijner Veiligheidsscharnieren in diverse typen die voldoen aan alle eisen die het Politie Keurmerk Veilig Wonen® stelt op het gebied van inbraakwerendheid en het SKG®keurmerk bezitten. Deze hebben een ingebouwde dievenklauw, waardoor ook na het verwijderen van de scharnierpennen, het onmogelijk is het raam of de deur via die zijde te openen.

Uitzetters/klepraam

Natuurlijke ventilatie, belangrijk voor iedereen

Een goede en gezonde lucht in huis is belangrijk voor de bewoners. Dit bereik je door goed te ventileren, waarbij naast de vervuilde lucht ook vocht, die als voedingsbodem voor schimmels en huisstofmijt fungeert, de woning verlaat.

Er zijn raam- en deuruitzetters die een goede ventilatie mogelijk maken in combinatie met alle eisen die het Politie Keurmerk Veilig Wonen®stelt op het gebied van inbraakwerendheid .

Raamsluitingen

Eén sleutel voor de gehele woning

Veel inbraken vinden plaats via een raam. U kunt echter de kans dat u dit overkomt drastisch beperken, door gebruik te maken van één van de vele oplossingen die er zijn om uw ramen inbraakvertragend te beveiligen.

Tevens zijn er sluitsystemen: zodat u met één sleutel  alle ramen kunt bedienen, ongeacht welke oplossing u voor welk raam kiest. Het gemak dient de mens.

Deurbeslag

Deurbeveiliging: meer dan een slot alleen

Een deur met alleen een goed slot beveiligen is als een bad vullen en vergeten de stop te plaatsen. Met alleen een goed slot en cilinder bent u er nog niet. Zonder afdoende deurbeslag maakt u het voor het inbrekersgilde wel heel eenvoudig. Zorg voor Veiligheidsbeslag dat voldoet aan alle eisen die het Politie Keurmerk Veilig Wonen®stelt op het gebied van inbraakwerendheid en bezit het SKG®keurmerk