Duurzaam wonen Laarbeek

Geeft laagdrempelig advies over energiegebruik.

Persoonsalarmering

Er zijn tegenwoordig veel apparaten in de handel die voor alleen wonende prettig zijn om zich veilig te voelen. Mocht er zich onverhoopt iets voordoen, dan hoeft men maar op een knopje te drukken en er wordt iemand gewaarschuwd.

Hier onder ziet u een paar voorbeelden . Maar er zijn vele uitvoeringen

We willen u dan ook graag informeren over de mogelijkheden die het beste bij u passen.

 

Een alarm telefoon (FX-3850) met extra grote toetsen en S.O.S. knop, met een draadloze S.O.S.hanger. Door op de draagbare alarmknop te drukken, draait het toestel automatisch nummers van vrienden of bekenden. U kunt vervolgens handsfree communiceren ! Natuurlijk kunt u ook gewoon met het toestel bellen en gebeld worden.

Tijdens gesprekken geeft het bellampje aan dat er gebeld wordt. Het belvolume is regelbaar en versterkt het geluid tot maar liefst 24 decibel. Ook dragers van een hoortoestel kunnen ongestoord bellen. De hoorn is voorzien van een ringleiding die rondzingen en andere stoorgeluiden voorkomt.

 

De Care Secure Plus telefoon is een gebruiksvriendelijke zorgtelefoon en zorgt voor gemak en gemoedsrust voor zowel gebruiker en familie.

De telefoon heeft een ergonomisch design en ingebouwde alarmzender. De zender kiest een voorgeprogrammeerd alarmnummer en speelt een tekst af zodat de gebelde partij weet dat er een alarm is. Men kan dan op

afstand het handenvrij gedeelte aanschakelen en praten met de persoon die het alarm geactiveerd heeft.

 

Deze Alarm gsm telefoon is een gsm die speciaal is ontwikkeld om senioren of andere personen die meer risico lopen te beveiligen. De telefoon heeft buiten zeer grote gebruiksvriendelijke knoppen een SOS knop en tevens een Live monitoring en GPS tracking functie. Het is op deze manier mogelijk direct te zien waar de persoon is of u kunt live meeluisteren met de geluiden in de omgeving van de senioren telefoon.