Wat kan ik aan mijn woning verbeteren?

Het antwoord op deze vraag krijgt u van ons tijdens een energieadvies bij u thuis. U vraagt dat aan via onderstaande knop.

 

Het antwoord op deze vraag krijgt u niet alleen tijdens het energieadvies bij u thuis. U kunt zich namelijk prima zelf oriënteren. Sterker nog, als u zich vooraf oriënteert, komt dat de kwaliteit van ons advies ten goede.

Duurzaam Wonen Laarbeek werkt al jaren samen met EnergieHuis Slim Wonen in Helmond. In het EnergieHuis Slim Wonen zijn mooie voorbeelden te zien van allerlei materialen en apparaten waarmee u energie kunt besparen en uw huis kunt verduurzamen. U vindt het in Torenstraat 3.

Maar Energiehuis Slim Wonen kan meer voor u betekenen. Zeer interessant is de zogenaamde woningscan. Met deze scan krijgt u inzicht in de sterke en zwakke punten van uw woning. Het is wel handig vooraf te achterhalen wat het bouwjaar van uw woning is, hoeveel m2 het woonoppervlak bedraagt en wat u per jaar aan gas verbruikt. Ook uw stroomverbruik en eventuele teruglevering is van belang. U voert de scan uit via onderstaande knop:


EnergieHuis Slim Wonen verzorgt ook thema-avonden over actuele onderwerpen. Bijvoorbeeld: zonnepanelen, isolatie en warmtepompen. Kijk hiervoor op: energiehuisslimwonen.nl/agenda/
Stichting Duurzaam Wonen Laarbeek

EnergieHuis Slim Wonen