Persoonsalarmering

Er zijn tegenwoordig veel apparaten in de handel die het veiligheidsgevoel verhogen. Met name voor alleen-wonenden. Mocht er zich onverhoopt iets voordoen, dan hoeft u maar op een knopje te drukken en er wordt iemand gewaarschuwd.

Hier onder ziet u enkele voorbeelden.

Een alarmtelefoon met extra grote toetsen en S.O.S. knop, met een draadloze S.O.S.-hanger. Door op de draagbare alarmknop te drukken, draait het toestel automatisch nummers van vrienden of bekenden. U kunt vervolgens handsfree communiceren. Natuurlijk kunt u ook gewoon met het toestel bellen en gebeld worden.

Tijdens gesprekken geeft het bellampje aan dat er gebeld wordt. Het belvolume is regelbaar en versterkt het geluid tot maar liefst 24 decibel. Ook dragers van een hoortoestel kunnen ongestoord bellen. De hoorn is voorzien van een ringleiding die rondzingen en andere stoorgeluiden voorkomt.

De Care Secure Plus telefoon is een gebruiksvriendelijke zorgtelefoon die zorgt voor gemak en gemoedsrust voor zowel gebruiker als familie.

De telefoon heeft een ergonomisch design en ingebouwde alarmzender. De zender kiest een voorgeprogrammeerd alarmnummer en speelt een tekst af zodat de gebelde partij weet dat er een alarm is. Men kan dan op afstand het handenvrij gedeelte aanschakelen en praten met de persoon die het alarm geactiveerd heeft.

De alarm gsm telefoon is een mobiele telfoon die speciaal is ontwikkeld voor senioren of andere personen die meer risico lopen. De telefoon heeft naast zeer grote gebruiksvriendelijke knoppen een SOS-knop en tevens Live Monitoring en een GPS tracking functie. Het is op deze manier mogelijk direct te zien waar de persoon met de telefoon is. Tevens kunt u live meeluisteren met de geluiden in de omgeving van de telefoon.